Alexandra van Etten, MEER dan alleen uw makelaar!

Ik heet u van harte welkom bij ALEXA HOUSING! Mijn naam is Alexandra van Etten en ruim 25 jaar geleden begon ik Alexa Housing Agency, een gespecialiseerd bureau voor huur en verhuur van woningen in het prachtige dorp Bergen en omstreken.

In de afgelopen jaren mocht ik honderden woningen verhuren aan zowel expats van internationale bedrijven, als aan talrijke particulieren in de regio Noord-Holland. Ook huuropdrachten voor deze cliënten maken al jaren onderdeel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor heb ik inmiddels een zeer groot netwerk opgebouwd. Particulieren, makelaars, internationale bedrijven en relocatie bureaus weten mij te vinden. Ook met de Europese School in Bergen, die een belangrijke functie vervult voor alle expat kinderen, heb ik al jarenlang een enorm goede samenwerking. 

Waarom dit werk? Ik ben een mensenmens. Mensen verbinden, partijen bij elkaar brengen, huurders en verhuurders een goed gevoel bezorgen: dat is mijn Passie – met een hoofdletter! De combinatie van werken met particulieren en het bedienen van de zakelijke markt vind ik bovendien erg leuk. Mijn empathisch vermogen komt bij dit alles goed van pas. Ik kan mij goed inleven waardoor een zeer persoonlijke benadering ontstaat. Daarbij combineer ik vakkennis met een no-nonsense mentaliteit waardoor ik al vele succesvolle bemiddelingen tot stand heb gebracht. Stijl, integriteit en vakkundigheid:

what you see is what you get!

Het is nu echter tijd voor uitbreiding van die uitdaging!

Per 1 september 2020 gaat Alexa Housing Agency verder als ALEXA HOUSING, een full service makelaardij. Naast huur en verhuur van woningen en appartementen richt ik me op de koop en verkoop van woningen, villa’s en luxe appartementen in de regio Bergen en Schoorl. Vol enthousiasme assisteer ik bij het verkopen van uw woning.

Ook kunt u mij inschakelen voor het zoeken en vinden van uw nieuwe droomwoning. Uw eigen persoonlijke makelaar, altijd bereikbaar. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Daarvoor staat ALEXA HOUSING, met mijn alles-onder-één-dak formule en vele extra services, om u volledig te ontzorgen. Ik ga voor het beste resultaat: uw volledige tevredenheid. Met mijn full service makelaardij sta ik voor u klaar! Ik heb er zin in!

Alexandra 

Alexandra

Ik kom graag met u kennismaken.

De makelaar met hart voor uw huis!

Afspraak maken